Procesbilleder.Processes during work.

Her kan du se nogle billeder af mine arbejdsprocesser. Jeg synes selv at det er spændende at følge en kreativ proces og på intet tidspunkt holder jeg mere af figuren end når de er færdigskabte og leret bare mangler at tørre.

Senere skal figurene forglødes i en brænding. Så kan de derefter glaseres og skal så igennem endnu en brænding før det færdige resultat står færdigt. Nogle af mine figurer er dog brændt op til 3 gange fordi jeg eksperimenterer med at smelte glasperler for at få en vandeffekt frem el.lign.

Derefter har jeg så min figur. Nogle gange slår brændingen fejl eller glasuren løber, men så kan figuren få lak og dermed fremstå fin igen, medmindre den pga af den løbende glasur er smeltet fast i pladen.Så skal den bankes af og smadres derved. Andre gange kan figuren sprænge under brændingen eller krakelere. 
Dette er selvfølgelig ærgeligt, men en del af processen. Et enkelt lille lufthul i leret og figuren sprænger under brændingen, så det er ALTID med spænding jeg forsigtigt åbner ovnen og holder vejret, mens jeg kigger resultatet;)

Derefter deler jeg dem så med jer :))) 

Du kan evt.kigge i galleriet og se figurene i deres færdige resultat. Eller måske har du allerede genkendt dem derindefra:) Ved et klik på et af billederne, så vises det i stort :)

Kærligst, Susie.